Vores forretningspolitik

Hellberg Safety ønsker med det rigtige kvalitetsniveau og løbende forbedringer at blive opfattet som den mest attraktive partner, der tilbyder høreværn, hovedbeskyttelse, øjenbeskyttelse og visirløsninger til professionelle brugere.

image

Vi ønsker, at markedet og andre interessenter værdsætter os ud fra vores kerneværdier og dermed vælger os fremfor andre leverandører på markedet. Vores kerneværdier medfører, at vi bliver betragtet som professionelle ved at være innovative, tilbyde høj produktkvalitet og fremragende service til vores kunder

Vi har og vil opretholde en bred kompetence inden for forretningsområdet høreværn, hovedbeskyttelse, øjen- og ansigtsværn og kommunikationsløsninger til personlig sikkerhed i støjende miljøer, primært inden for arbejdsmiljø og sikkerhed.

Vi stræber efter en arbejdsplads, hvor risikoen for skade og dårligt helbred er minimal, og hvor medarbejderne er glade og engagerede. Regelmæssig sikkerhedskontrol, træning og åben dialog bidrager til dette.

Vi arbejder gradvist på at reducere den negative miljøpåvirkning fra vores produktion, vores produkter og tilhørende transport samt træffe forebyggende foranstaltninger for at forhindre skader på miljøet. Vi overholder gældende love, forordninger, forskrifter og relevante industristandarder.