Valg af sikkerhedsbriller

Hellbergs brede sortiment af sikkerhedsbriller er fremstillet af lette, holdbare materialer og en linseteknologi der er særligt udviklet til håndværkere. Vores sikkerhedsbriller garanterer dig komfort og et tydeligt og sikkert synsfelt gennem hele arbejdsdagen.

image

Hellberg sikkerhedsbriller og beskyttelsesbriller er designet til at forbedre sikkerheden under alle forhold og har stødresistente glas med ridsefast og antidug belægning på begge sider. De fås med flere forskellige glastyper, for optimal beskyttelse og klart syn. Du kan også få sikkerhedsbriller, der kan bæres sammen med briller med styrke.

image

Hvorfor skal jeg bære sikkerhedsbriller?

Sikkerheds- og beskyttelsesbriller hjælper med at beskytte dine øjne mod kemiske stænk, partikler i luften og stråling. Hellberg sikkerhedsbriller og beskyttelsesbriller kombinerer avanceret teknologi og god kvalitet med en upåklagelig brugeroplevelse. De kan let kombineres med høreværn, sikkerhedshjelme og visir.

Materialer af høj kvalitet, ergonomisk design og praktiske funktioner såsom en blød næsebro og justerbare stænger sørger for, at brillerne forbliver på plads og under dit høreværn.

Hvilke sikkerhedsbriller skal jeg vælge?

Sikkerhedsbriller eller beskyttelsesbriller bør bæres i ethvert arbejdsmiljø, der indeholder potentielle farer for dine øjne. Da dine øjne er sårbare, er det meget vigtigt at tilpasse beskyttelsen til de forhold, du arbejder i. Øjenbeskyttelse er markeret i forskellige klasser, tilpasset til forskellige anvendelsesområder.

Partikler

Når du arbejder med metal, træ eller sten, kan partikler let ramme øjnene og gøre stor skade. Selv meget små partikler kan skade dine øjne. Derfor har du brug for sikkerhedsbriller der er stødresistente.

Typiske arbejdssituationer, der kan skabe farlige partikler, er at skære eller slibe i metal, save træ med motorsav eller slå og hamre i sten. Jo mere kraftfuldt værktøj og styrke der bruges, jo større er risikoen for personskade. Kombiner din øjenbeskyttelse med et ansigtsværn der dækker hele ansigtet, når det er nødvendigt.

Væsker og kemikalier

Skadelige væsker og kemikalier kan forårsage alvorlige øjenskader. Farlige væsker og kemikalier sprøjter let og udgør også en fare for din hud og resten af dit ansigt. Når det er nødvendigt, anbefaler vi en kombination med fuld ansigtsværn, der er godkendt til relevante beskyttelsesniveauer.

Svagt lys

Hvis du har brug for sikkerhedsbriller, der giver forbedret lys og kontrast, når du arbejder i mørke omgivelser, skal du vælge glastypen ELC, Enhanced Light Coating. Denne belægning er også velegnet til at bevæge sig ind og ud mellem sollys og indendørs kunstigt lys.

Sikkerhedssolbriller

Når du har brug for beskyttelse mod solskin, skal du vælge et par sikkerhedsbriller. UV-strålingsbeskyttelsesniveauet fås med både klare og farvede glas. Vores røde eller blå spejlglas er velegnede til arbejde udendørs i solen. Den røde belægning er det bedste valg under meget solrige forhold. Dugfri belægning sikrer, at dine glas ikke dugger til ved brug i varme og fugtige miljøer.

Hvis du har brug for at bevæge dig frem og tilbage mellem indendørs og udendørs, er I/O (In/Outdoor) eller Photochrom – fotokromatisk glas et godt valg til dine sikkerhedsbriller.

Find de bedste sikkerhedsbriller

De bedste sikkerhedsbriller er de briller eller beskyttelsesbriller, der opfylder både kravene til dine arbejdsforhold og dine personlige præferencer. Gode sikkerhedsbriller giver ikke kun fremragende beskyttelse, de er også behagelige at have på. Komfort er en meget vigtig funktion inden for øjenbeskyttelse, da det sikrer, at brillerne bæres så meget som muligt. Som altid er det bedste beskyttelsesudstyr det, der faktisk bruges. Dette er grunden til, at Hellberg sikkerhedsbriller er lette og komfortable med et ergonomisk design.