Bluetooth

Hos Hellberg bruger vi Bluetooth-teknologi i vores høreværn for at gøre det muligt at tale i telefon og streame musik under arbejdet. Det er ikke nødvendigt at tage høreværnet af for at besvare telefonopkald eller skrue op for lyden for at kunne høre musikken gennem støjen.

image

Hvad er Bluetooth?

Bluetooth-teknologi bruger kortrækkende radiobølger til at forbinde to enheder. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at bruge kabler til at forbinde forskellige bærbare elektroniske enheder såsom hovedtelefoner.

Rent begrebsmæssigt blev teknologien udtænkt i slutningen af 1980'erne som en måde at fremstille trådløse hovedtelefoner på. Et par år senere, i 1994, blev teknologien gjort til virkelighed af et team i virksomheden Ericsson.

Ordet Bluetooth betyder Blåtand og stammer fra Harald Blåtand, der forende og som den første konge regerede over hele Danmark. Ligesom han forenede Danmark, blev Bluetooth-teknologien designet til at forene ellers uforenelige trådløse enheder.

Når du bruger vores elektroniske høreværn med Bluetooth-funktion, kan du arbejde og samtidig kommunikere problemfrit med omverdenen eller lytte til din yndlingsmusik.

image