Hellberg SafetyHub App

UNLEASH THE FULL POWER fra dit Hellberg Local 2 høreværn med Hellberg Safety Hub – en avanceret app for fuld kontrol over dit headset. Sræddersy indstillinger, opret arbejdsgrupper og hold dig opdateret hurtigt og nemt. Styrk dine sikkerehdsrutiner med Hellbergs innovative teknologi.

Download Hellberg SafetyHub

Appstore

Google Play

image

Vi bringer dig et højere niveau af sikkerhedsstyring gennem den innovative Hellberg SafetyHub-mobilapp. Denne banebrydende applikation tilbyder dig en omfattende løsning til at overvåge og kontrollere dine Hellberg Local 2-headset og det tilsluttede Hellberg-beskyttelsesudstyr direkte fra din mobile enhed.

Hellberg SafetyHub-appen er din nøgle til at låse op for det fulde potentiale af dit Local 2-headset. Opret problemfrit en virksomhedsprofil, opret arbejdsgrupper med forudindstillede kanaler, tilføj teammedlemmer, og finjuster sikkerhedsindstillingerne på individuelle headset – alt sammen gøres let med din mobiltelefon.

image

Slip den fulde kraft løs fra dit Hellberg Local 2 høreværn

Ubesværet opsætning af teamkommunikation

For at imødekomme en arbejdsleder eller supervisors behov fungerer appen som et effektivt administrationsværktøj. Opret virksomhedsprofiler, konfigurer arbejdsgrupper eller teams med unikke kanaler, og sæt regler for specifikke brugere. Tildel gruppeforbindelser, juster indstillinger og kontrolfunktioner på individuelle headsets, såsom deaktivering af musikstreaming eller sikring af, at aktiv-lytning-funktionen altid er aktiveret. Det handler om sikkerhed, ganske enkelt.

image
image

Adgang til en række ressourcer

Hellberg SafetyHub-appens funktioner rækker ud over headsetkontrol – det er en ressourcecentral. Få adgang til quickguides, brugervejledninger og anden vigtig produktinformation direkte i appen. Hold dig informeret og opdateret med nem adgang fra din mobiltelefon.

Ukomplicerede opdateringer af dit headset

Vær et skridt foran og opdater nemt dit beskyttelsesudstyr. Hellberg SafetyHub-appen gør det muligt at opdatere dit Local 2 headset med den nyeste software – nemt og problemfrit direkte på din mobiltelefon.

image
image
image
image

Admin- eller brugerfunktion - hvilken skal jeg vælge?

For en arbejdsleder er det mere end en headset-kontrol – det handler om at værne om sikkerheden. Opret unikke indstillinger for specifikke brugere, tildel headsets til særlige kanaler og gruppeforbindelser og juster indstillinger og funktioner – om det handler om musikstreaming eller aktiv lytning . Din sikkerhed, dine regler. Sørg altid for at have den seneste version af appen downloadet.

Læs mere Hellberg SafetyHub Guide

Bemærk venligst:

Hellberg SafetyHub-mobilapplikationen fungerer kun med "Hellberg Local 2"-headset.

Unleash the full power

Med Hellberg SafetyHub-appen får du kontrol over dine tilsluttede Hellberg-produkter. Administrer funktioner, tilpas indstillinger, giv dit headset en tydelig identitet og opdater softwaren - direkte på din mobiltelefon.

Download