Peace of Mind.

Mange job kan være risikable og teste grænserne for menneskelige evner, krop og sanser. Hos Hellberg fremstiller vi gennemtænkte personlige værnemidler og i alt vi gør, stræber vi efter at skabe tiltro og tillid hos vores brugere, både på og uden for arbejdet. At give dem ro i sindet.

Find forhandlere

image

Vi fremstiller produkter til professionelle håndværkere der går op i deres eget velbefindende.

Alle Hellberg produkter kombinerer avanceret teknologi med upåklagelig brugeroplevelse og kvalitet. Vi anvender den nyeste videnskab og teknologi for at perfektionere beskyttelsesudstyr, og vi designer produkter, som brugerne ønsker at tage på og beholde på. Vi mener, at denne ro i sindet som vi kan tilbyde, bidrager til en bedre arbejdsdag og en større livskvalitet generelt.

image

60 års erfaring med personlige værnemidler.

Siden 1962 har vi arbejdet utrætteligt for at gøre folk i stand til at arbejde i støjende eller farlige miljøer uden at skulle bekymre sig, komme til skade eller lide høretab. Vores engagement betyder, at vi ved alt om sikkerhed. Men som svensk virksomhed ved vi også, at produktdesign og teknologi er lige så vigtigt for at opretholde sikkerheden. For det er lige meget, hvor god beskyttelsen er, hvis den ikke er behagelig på dit hoved, eller hvis den forhindrer dig i at høre eller se, hvad du har brug for at høre og se. Det skal føles perfekt, for værnemidler er ubrugelige, hvis de ikke bliver brugt.

60 års erfaring med personlige værnemidler.

image
image

Mange tager vores sanser for givet. Det gør vi ikke.

Udviklingen hen imod vores avancerede beskyttelsesprodukter er et resultat af lang forskning og en dyb forståelse af, hvor skrøbelige og følsomme vores sanser er. Ingen skal risikere at skade deres hørelse eller syn, hverken på arbejde eller hjemme. Gennem årene har vi udviklet forsknings- og uddannelsesprogrammer for at øge viden om, hvordan vores sanser fungerer, og hvordan man beskytter dem. Og som eksperter formidler vi vores viden og hjælper vores brugere med at finde den perfekte beskyttelse til deres arbejdsopgave. Ved at udvikle produkter med materialer af høj kvalitet og førsteklasses design, samt nem betjening og høj komfort, byder vi vores brugere velkommen til at opleve en verden med fred i sindet, som vi kalder Peace of Mind.