Geminus

At arbejde udendørs i stærkt sollys stiller høje krav til dine værnemidler. Du skal beskytte dig mod solens farlige UV-lys og samtidig bevare et klart og uhindret synsfelt. Vi udviklede Geminus med polariserede linser til alle, der tilbringer meget tid udendørs, som har brug for den ekstra blændingsbeskyttelse, og som har brug for at forblive fuldt fokuseret på opgaven i alle situationer. Find forhandlere

image

Den nye model Geminus er en sikkerhedsbrille med fuld stel med dobbelt glas, der giver et sporty look til den stilbevidste bærer. Geminus fås både med sol- og blændingsbeskyttelse samt med almindeligt klart glas. Polarisationsteknologien, der anvendes i Geminus solbrillemodeller, i kombination med den blå spejlbelægning, forbedrer kontraster og beskytter øjet mod blænding fra reflekterende overflader som vand, sand, sne, metal og våd asfalt og bidrager til reduceret øjentræthed for alle, der arbejder. eller tilbringe lange timer i stærkt sollys.

image

Geminus er med sit moderne design og polariseringsteknologi også perfekt til brug uden for arbejdstid og til andre aktiviteter under udfordrende lysforhold, der kræver øjenbeskyttelse, såsom sejlads, fiskeri, løb, cykling eller jagt for at nævne nogle få.

Funktioner i Geminus inkluderer

  • Klar linse eller blå polariseret linse til beskyttelse mod blænding
  • UV-beskyttelse
  • Integrerede sidebeskyttelse
  • Komfortabelt sportsdesign
  • Anti-ridse og anti-dug belægning
  • Mikrofiberpose medfølger
image
image

I modsætning til almindelige tonede solbriller reducerer de polariserede glas genskin fra solrefleksioner uden at ofre klarhed eller kontrast. Og du får samme høje beskyttelsesfaktor som fra vores almindelige sikkerhedsbriller, men med ekstra visuel komfort.

Unleash the full power

Med Hellberg SafetyHub-appen får du kontrol over dine tilsluttede Hellberg-produkter. Administrer funktioner, tilpas indstillinger, giv dit headset en tydelig identitet og opdater softwaren - direkte på din mobiltelefon.

Download