Introduktion af sikkerhedsbriller

Find dit fokus, uanset hvad arbejdsdagen byder på, med vores helt nye sortiment af sikkerhedsbriller. Fremstillet af lette, holdbare materialer og en linseteknologi, der er udviklet særligt til arbejdere for at garantere dig et tydeligt og sikkert synsfelt gennem hele dagen.

Hellberg sikkerhedsbriller

Alt for ofte gør stress, forstyrrelser og farer det svært at finde fokus. Hvad skal der til for at finde fokus? Høreværn, der holder støj ude, sikkerhedsbriller, der beskytter dit syn, eller et simpelt motto at holde sig til i medgang og modgang? Uanset hvad der gør det muligt for dig at finde fokus, på arbejdet såvel som i livet, og få Peace of Mind.

Argon sikkerhedsbriller

Argon Safety Glasses

Et sikkert, robust og tætsiddende par sikkerhedsbriller til en komplet beskyttelse og et klart syn på de mest udfordrende dage.

  • Blød næsebro
  • Vinkeljustering i tre trin
  • Slanke brillestænger passer under høreværnet
  • Holdbar ridsefast og antidug-belægning
  • Fås i fem forskellige linsetyper

Argon er fremstillet af fremragende materialer og en linseteknologi til et klart synsfelt og sikkert syn under alle forhold. De udvidede linser giver et bredt synsfelt og en større beskyttelse.

Safety glasses in profile

Følg vinden

Når der sker en masse i ens liv og på arbejdet, kan det være svært at finde det rette fokus. Hvad er løsningen? I en blæsende efterårsweekend mødtes vi med Daniel – vindenergi-ingeniør, surfer, familiefar og ambitiøs amatørfotograf – for at få svar på det spørgsmål.

”Mit arbejde kan være meget udfordrende nogle gange, når jeg befinder mig 80 meter over jorden og vinden får det hele til at svinge. Men jeg er næsten aldrig bange, for vi tager ingen risici. Og med det rette sikkerhedsudstyr og en masse træning bliver tingene aldrig rigtig farlige.”

Vi anvender stødresistente linser med ridsefast og antidug-belægning på begge sider af linsen. Vores unikke holdbare belægning, Endurance Coating, yder komplet beskyttelse i barske og fugtige omgivelser og holder op til tre gange længere end standard-belægninger.

Arbejde med sikkerhedsbriller

"For mig er løsningen den samme, uanset hvad jeg laver: på arbejde, når jeg leger med børnene eller forsøger at fange en bølge. Jeg tror, at jeg forsøger at gøre denne fantastiske, store verden bare en smule mindre, at gøre én ting ad gangen."

Daniel Hägglund

Surfer, far og vindenergi-ingeniør

Daniel Hägglund i vandet

Beskyt også din hørelse. Alle Hellberg sikkerhedsbriller har et slankt brillestangsdesign, så de sidder tæt under dit høreværn.

Hellberg hearing protectors with glasses
Safety glasses and hearing protection combined

Unleash the full power

Med Hellberg SafetyHub-appen får du kontrol over dine tilsluttede Hellberg-produkter. Administrer funktioner, tilpas indstillinger, giv dit headset en tydelig identitet og opdater softwaren - direkte på din mobiltelefon.

Download