Om Hellberg

Siden 1962 har Hellberg Safetys hovedmål været at levere de bedste produkter inden for høreværn og ansigtsværn.

image

Vores engagement betyder, at vi ved alt om sikkerhed. Vi ved dog også, at produktdesign og teknologi er lige vigtige faktorer, når det gælder optimal sikkerhed. For uanset hvor godt et produkt beskytter, nytter det ikke noget, hvis det ikke er behageligt at bruge eller forhindrer dig i at høre eller se, det du skal. Det skal føles perfekt, fordi beskyttelsesudstyr er ubrugeligt, hvis det ikke bruges.

Derfor er vores produkters vigtigste funktion, at du rent faktisk bruger dem. Alle Hellbergs produkter er brugervenlige, så du kan føle dig tryg midt i uroen og støjen på arbejdspladsen og nyde den ro i sindet, man får af hårdt arbejde. Ikke bare på arbejdet, men også i fritiden.

Vores forretningspolitik

image

Vores arv

Det hele begyndte i Sverige med Arne Hellberg, der var en ægte foregangsmand, som tidligt forstod, hvor vigtigt det er at beskytte hørelsen. Han var en fremtrædende sportsskytte og fandt på nye og avancerede løsninger, da han udviklede de første høreværn i familiens garage i den lille by Lerum for det, der senere blev til Hellberg Safety. I begyndelsen af 1960'erne begyndte den første masseproduktion af høreværn. Størstedelen af produktionen foregik i Stockholm og andre steder rundt om i Sverige.

Udviklingen hen imod det avancerede beskyttelsesudstyr, vi ser i dag, er et resultat af langsigtet forskning og en dybdegående forståelse af, hvor skrøbelig den menneskelige hørelse er.

Siden 1997 har Hellberg Safetys hovedsæde ligget i Stenkullen – blot et stenkast fra det sted, hvor det hele begyndte.

Hellberg Safety – en del af Hultafors Group

Hellberg Safety har været en del af Hultafors Group siden 2018. Sammen med varemærker som Snickers Workwear, Hultafors, Wibe Ladders, Solid Gear Footwear og Toe Guard tilbyder vi en bred vifte af kvalitetsprodukter til professionelle brugere. Vi deler alle den samme passion: at sørge for optimal sikkerhed, funktion, beskyttelse og effektivitet på arbejdspladsen.

Find din beklædning, som arbejdsbukser og arbejdsjakker hos Snickers Workwear. Solid Gear fodtøj beskytter dine fødder med komfortable sikkerhedssko. Hultafors tilbyder en bred vifte af kvalitets håndværktøj, f.eks. hamre, økser, vaterpas og tommestokke. Hvis du er på udkig efter stiger og stilladser, er det Wibe Ladders, du skal have fat på.

Se vores høreværn

Se vores ansigtsværn